Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

kleban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawia mi się taki błąd po skończeniu patch'owania ,co robić?! :

Send Error Raport? do wybrania ''tak'' lub ''nie '' i bez rożnicy co wybiorę pojawia mi się to:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program: C:\GAMIGO\LastChaosPoland\Bin\nksp.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

prosze o odpowiedzi moj numer do orange 512784475

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Był juz taki temat... Wystarczy poszukać a nie spamować.

http://www.mpcforum.pl/topic/199199-lastchaos-problem/

mam windows XP , uruchamilem gre jako uzytkownik ( ustalone hasło i login), i jako tryb zgodnosci Z windows 98/Windows Me

problem nadal występuje proszę o pomoc ....

Opublikowano

Może zassij od nowa instalke gry i przeinstaluj ;> najlepiej do jakiegoś innego katalogu a nie tak jak jest domyślnie.

problem nadal występuje

PŁEACĘ 1KKK W GOTÓWCE W GRZE

KTO ZAINTERESOWANY POMOCĄ?!

mój numer telefonu 512784475

Opublikowano

Nowy pomysł^^ jeśli masz jakiegoś kolegę to skocz się do niego, z instalką gry zainstaluj... zrób update sprawdź profilaktycznie czy działa, i ta zaktualizowaną grę wrzuć na jakiego pendriva i przenieś sobie na kompa. Powinno działać ja tak z kolegą zrobiłem bo też nie mógł do końca zrobić update ;>

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Nowy pomysł^^ jeśli masz jakiegoś kolegę to skocz się do niego, z instalką gry zainstaluj... zrób update sprawdź profilaktycznie czy działa, i ta zaktualizowaną grę wrzuć na jakiego pendriva i przenieś sobie na kompa. Powinno działać ja tak z kolegą zrobiłem bo też nie mógł do końca zrobić update ;>

mi się nie rozchodzi o update , bo patche sciagnołem sobie ze stronki megaupload i mi sie bez patchowania automatycznego pojawia przycisk start tylko potem wystkakuje " runtime error....."

dla ułatwienia podam dane kompa (to jest stary laptop) :

- windows XP professional wersja 2002 Dodatek Service Pack 2

- sterowniki do karty graficznej ATI Mobility (COMPAQ)

- procesor Intel® Pentium®III processor 596 MHz

- 128 MB RAM

jakieś inne propozycje?

Opublikowano

Ja wiem co musisz zrobic sciągnij sobie unlocera. (taki programik do usuwania plików które sąw użyciu) odpal LC. Albo inaczej wejdz do folderu gdzie masz zainstalowane LC odpal je ikona w tym folderze po pokazaniu sie okna logowania zminimalizuj i usun plik który sie pokazal po wlaczeniu. Powinno Ci wyskoczyc ze nie można usunac pliku ponieważ jest on w użyciu do tego własnie potrzebujesz Unlockera. Po usuniecia normalnie sie logujesz i grasz. Reinstal nic tutaj nie da.

Aha bym zapomniał musisz caly czas to usuwac niestety;/ Po każdym włączeniu LC

@Edit plik nazywa sie nksp.loc jego rozmiar to 0kb będziesz wiedział :)

titan.jpg
Opublikowano

Ja wiem co musisz zrobic sciągnij sobie unlocera. (taki programik do usuwania plików które sąw użyciu) odpal LC. Albo inaczej wejdz do folderu gdzie masz zainstalowane LC odpal je ikona w tym folderze po pokazaniu sie okna logowania zminimalizuj i usun plik który sie pokazal po wlaczeniu. Powinno Ci wyskoczyc ze nie można usunac pliku ponieważ jest on w użyciu do tego własnie potrzebujesz Unlockera. Po usuniecia normalnie sie logujesz i grasz. Reinstal nic tutaj nie da.

Aha bym zapomniał musisz caly czas to usuwac niestety;/ Po każdym włączeniu LC

@Edit plik nazywa sie nksp.loc jego rozmiar to 0kb będziesz wiedział :)

a mozesz podac mi bezposeredni link do sciagniecia tego programu?

to teokno z wyskakujacym bledem mam usunac klikajac prawym przyciskiem myszy na pasku dolnym ekranu i wybierajac opcje zakoncz ????

Opublikowano

wpisujesz w google power tool - unlocker i sciagasz. W momencie gdy pokaże Ci sie onko logowania zwijasz do paska gre otwierasz folder szukasz tego pliku on jest na samutkim poczatku ma 0kb klikasz na niego prawym i "usuń" po chwili wyskoczy ze program jest używany i nie można go usunac klikasz OK i po około 5-10 sekun pojawi się okno unlockera zaznasz w tabelce plik i klikasz unlock. Zostanie on automatycznbie usuniety teraz spowrotem rozwijasz LC i logujesz sie na serwer :) Licze że pomogłem.

Robiłem tak na EG LC tam dzialało nie wiem jak na innych ale też powinno smigac ;]

titan.jpg
Opublikowano

wpisujesz w google power tool - unlocker i sciagasz. W momencie gdy pokaże Ci sie onko logowania zwijasz do paska gre otwierasz folder szukasz tego pliku on jest na samutkim poczatku ma 0kb klikasz na niego prawym i "usuń" po chwili wyskoczy ze program jest używany i nie można go usunac klikasz OK i po około 5-10 sekun pojawi się okno unlockera zaznasz w tabelce plik i klikasz unlock. Zostanie on automatycznbie usuniety teraz spowrotem rozwijasz LC i logujesz sie na serwer :) Licze że pomogłem.

Robiłem tak na EG LC tam dzialało nie wiem jak na innych ale też powinno smigac ;]

czy mam ta czynnosc zrobic przed pojawieniem sie okna'' sent error !'' ?

nie da sie zminimalizowac okna

i tak zanim wykonam te czynnosci o ktorych mowiles to jak klikne znowu na pasek gry to sie pojawia ''sent error...'' a potem run time library.......'' i taj wezme np. enter to mi sie okno zamyka to jak????? :(((((((

Opublikowano

Jak pojawi Ci sie okno logowania gdzie wpisujesz Login i Password wcikasz klawisz ktory znajduje sie pomiedzy "ctrl" i "alt" po lewej str klatwiaruty tuz obok spacji. Gdy to zrobisz gra sie znimimalizuje i robisz to o czym pisalem juz 2 razy -.-

titan.jpg
Opublikowano

Jak pojawi Ci sie okno logowania gdzie wpisujesz Login i Password wcikasz klawisz ktory znajduje sie pomiedzy "ctrl" i "alt" po lewej str klatwiaruty tuz obok spacji. Gdy to zrobisz gra sie znimimalizuje i robisz to o czym pisalem juz 2 razy -.-

klikam unlock ale i tak jak spowrotrm klikne na pasek gry to sie pojawiaja okna ...!

'' Send Error Raport? ''

... a potem :

'' Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program: C:\GAMIGO\LastChaosPoland\Bin\nksp.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way... ''

a moze to trzeba jeszce robic w trybie zgodnosci z windowsem jakims oraz uruchomic jako administrator.....

Opublikowano

coś z wczytywaniem..... oczywiście sprzęt też trochę za słaby ale samą grę powinno odpalić... coś z plikami, tak jakby się żle naniosły, ale skoro mówisz że to nie to to pewnie masz coś z kompem... czy tylko ta gra chodzi źle bo jak jest ich kilka to polecam format kompa xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

coś z wczytywaniem..... oczywiście sprzęt też trochę za słaby ale samą grę powinno odpalić... coś z plikami, tak jakby się żle naniosły, ale skoro mówisz że to nie to to pewnie masz coś z kompem... czy tylko ta gra chodzi źle bo jak jest ich kilka to polecam format kompa xD

sciagnelem gre z jakiej strony o najnowszym patch'u oklo 2 tygodni temu zainstalowalem na laptopie i nie dzialalo a potem zainstalowalem na lepszym kompie i tez nie dzialalo, zainstalowalem od nowa gre na lepszym kompie i blad mi wyskakiwal ale kliknelem na plik o jakiejs nazwie nie pamietam jakiej po chwili on znikl i mi juz dobrze fre odtwarzalo

gra jest na dysku C

na poczatku to mi instalator nie chcial instalowac na dysku D na laptopie ,dlatego instalke przenioslem na dysk C i tam poprawnie zainstalowalo

czy mozna bybylo przeniesc cala gre na dysk D po jego sformatowaniu?

..... jeszcze dodam ,ze przy patchowaniu blad, ktory zapisalem w 1 poscie wyskakiwal podczas patchowania po swiezym zainstalowaniu gry ,wiec sciagnelem patche ze strony : megaupload prosze o kontakt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam ten sam problem, ale mam sprzęt o wiele lepszy:

- Processor:

AMD Athlon Sempron

2.21

-Karta Graficzna:

AMD Nvidia/GeForce 6500a

-Ram:

1.75 GB RAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...